juli 17

0 comments

Triptherapie in de podcast van Spraakzame Schimmels


De originele post over Triptherapie in de podcast van Spraakzame Schimmels is overgenomen van de volgende blog:

Triptherapie Triptherapie in de podcast van Spraakzame Schimmels

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2019/01/cropped-logo-150×150.png


Spraakzame Schimmels

Spraakzame Schimmels is een podcast waarbij ik de fascinatie voor paddenstoelen van de presentator wordt gebruikt om te kijken of deze kunnen bijdrage aan een betere wereld. Van schimmels die dood materiaal omzetten naar bouwstoffen voor nieuw leven, eetbare paddenstoelen en voedingswaarde tot aan psychedelische paddenstoelen met therapeutische waarde. Het rijk der Fungi is veelzijdiger en onmisbaarder voor het leven dat er over wordt gedacht. Deze Podcast is te beluisteren via Spotify en Podcastluisteren.nl.

Aankondiging podcast serie Spraakzame Schimmels

Triptherapie bij Spraakzame Schimmels

Aflevering 5 van de Spraakzame Schimmels is een mooie aflevering aangezien triptherapie aandacht krijgt en het belang van leefstijl en voorbereiding van een psychedelische sessie wordt belicht. Misschien dat andere onderzoekers en aanbieders van psychedelische therapie meer gaan doen dan enkel de psychedelische sessies aan te bieden? Wat de aflevering mooi maakt is het eigen verhaal van de presentator die hiermee online uit de ‘psychedelische kast’ komt. Kortom moet je deze aflevering luisteren om een beeld te krijgen van de visie van triptherapie en het mooi vertelde verhaal van de psychedelische ervaringen van de presentator.

Aflevering 5 Podcast Spraakzame Schimmels met triptherapie
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page