oktober 17

0 comments

Tripsitter, tripcoach of triptherapeut?


Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Tripsitter, tripcoach of triptherapeut?


Tripsitter, tripcoach of triptherapeut?

Er zijn verschillende termen voor begeleiders van psychedelische tripsessies. Het doel van een psychedelische trip is dan ook verschillend. De meeste mensen noemen een begeleider tijdens een truffel ceremonie e.d. een tripsitter.

Meer dan een tripsitter

Het werk als een tripsitter omhelst vaak alleen de begeleiding tijdens trip. Een tripsitter zorgt voornamelijk alleen voor de veiligheid tijdens de psychedelische trip. Een tripcoach of triptherapeut gaat verder dan een tripsitter omdat er dan meer wordt gedaan dan alleen de veiligheid te waarborgen.

https://truffeltherapie.nl/wp-content/uploads/2019/10/helpen.png

Wat doet een tripcoach of triptherapeut?

Ik noem mijzelf liever een tripcoach dan een triptherapeut. Dit heeft te maken met het feit dat het woord therapeut een lading heeft die aangeeft dat de therapeut de oplossingen heeft. Bij psychedelische therapie is het echter de klant zelf die de therapeut is omdat er gebruik wordt gemaakt van het zelfhelende vermogen van het brein en het lichaam. De taak van de tripcoach is het geven van suggesties die ten goede komen van de klant.

Lees hier meer over wat een tripcoach doet
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page