oktober 4

0 comments

Tripsitter inhuren


De originele post over Tripsitter inhuren is overgenomen van de volgende blog:

Triptherapie Tripsitter inhuren


Een tripsitter inhuren voor jouw psychedelische reis

Bij triptherapie werken we met tripbegeleiders die je ook kunt inhuren als tripsitter. Wegens onze ervaring kan je ook gebruik maken van onze extra zorg. Zo behandelen we ook personen met depressie, verslaving, angstklachten en laag zelfbeeld. Onze ervaring is dan ook handig om als backup te hebben tijdens jouw psychedelische trip. We doen dus meer dan alleen optreden als tripsitter. We helpen je ook met de voorbereiding en we zijn beschikbaar voor een integratiegesprek na de de trip.

Wil je een man of vrouw als tripsitter?

Voor jouw psychedelische sessie kan je kiezen uit verschillende begeleiders. Indien je een voorkeur voor een mannelijke of vrouwelijke tripsitter dan kan je bij ons kiezen. Het is dan het raadzaam om daar eerst een keuze in te maken. Wil je meer leren over ons team van tripsitters? Maak gebruik van de onderstaande links om te lezen over onze tripbegeleiders Marcel, Loes of Linda. Marcel woont in de buurt van Haarlem, Linda woont in Amsterdam en Loes in Utrecht.

Tripsitters: Marcel | Loes | Linda

Wanneer zijn we beschikbaar?

De beschikbaarheid van onze tripsitters is hieronder te vinden via de volgende link.

Beschikbaarheid tripsitters triptherapie
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page