oktober 17

0 comments

Trippen tegen depressie


Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Trippen tegen depressie


Trippen tegen depressie

Een psychedelische trip inzetten om een depressie te bestrijden…. Kan dat? Volgens diverse onderzoeken kunnen we depressie bestrijden met psychedelica. Het werkt zelfs beter dan andere behandelmethodes. Vanuit onze eigen ervaring kunnen we dit bevestigen. We willen er echter wel op wijzen dan alleen trippen wel de depressie verhelpt, maar als je daarna weer precies dezelfde leefstijl hanteert dat dan de depressie weer kan wederkeren.

Veranderen van leefstijl

Depressieve gevoelens bestaan omdat het een signaal is dat er iets moet veranderen. Het kan gaan over voeding, beweging, sociale contacten, angstige situaties, werk, etc. Door de psychedelische trip kan je door nieuwe inzichten en minder angst betere keuzes maken waardoor de depressie weg kan blijven. Belangrijk is dus om naast de psychedelische trip dat er ook stappen worden gemaakt voor de gezondheid.

https://truffeltherapie.nl/wp-content/uploads/2019/10/Depression.jpg

Hoe wij werken

Wij werken volgens een persoonlijke aanpak. Aan de hand van een vragenlijst en een neurotransmitter test maken wij een persoonlijk advies.

Wij geloven er namelijk in dat een gezond lichaam zorgt voor een gezonde basis om ook psychisch gezond te zijn. Wij doen er dan ook alles aan om alle facetten van het bestaan aan te pakken en daarom adviseren wij ook onze klanten op basis voeding, beweging en supplementen. De gehele aanpak voor lichaam en geest zorgt voor de beste resultaten op korte en lange termijn. Doorgaans hanteren we bij de meeste klanten een schema die er als volgt uitziet:

 1. Aanmelding, neurotransmitter test en intake
 2. Advies over voeding beweging en supplementen op basis van punt 1
 3. Een periode van 2-3 weken voortgang bekijken van punt 2
 4. Een individuele psychedelische ceremonie (tenzij een groep extra nut of de voorkeur heeft)
 5. Nabespreking van de truffel ceremonie op dezelfde dag
 6. Na ongeveer 1-2 weken nogmaals een nabespreking

Extra’s tijdens ceremonie

Onze psychedelische therapie middels een truffel ceremonie bevat de volgende extra’s om de ervaring nog beter te maken :

 • Individuele begeleiding truffel ceremonie
 • Aromatherapie (tijdens trip)
 • Kleurentherapie (tijdens trip)
 • Muzikale ondersteuning
 • NLP

Mogelijkheden van triptherapie

Het grootste voordeel van een triptherapie sessie is dat middels introspectie (binnen uzelf kijken) wij u licht kunnen sturen uw zelfbeeld te veranderen. Veel verslavingen, angsten, stress, depressies en andere persoonlijke problemen ontstaan uit een (negatief) verkeerd zelfbeeld, uit non-reële gedachten of door onderbewuste stress, welke voortkomen door angsten in het onderbewuste. Indien u uzelf het beste gunt op basis van voeding, gedachte en beweging zal dit tijdens en na de trip een positieve uitwerking hebben omdat deze leefstijlveranderingen logisch worden gevonden tijdens de trip. Wees goed voor uw lichaam en geest en deze zullen dan ook goed voor u zijn. U bent het waard om de beste versie van uzelf te zijn.

Lees hier verder over onze werkwijze

Wat andere zeggen over triptherapie

Een verhaal van een klant kan vaak meer vertellen over wat wij doen dan dat dat wij over onszelf kunnen schrijven.

Lees hier alle recensies van onze “klanten”

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Voordat u zich bij ons aanmeld kunt u het beste zo veel mogelijk leren over triptherapie. Triptherapie werkt namelijk het allerbeste als iemand er klaar voor is. Uiteraard staan wij voor u klaar indien u klaar bent om middels lichamelijke gezondheid en psychedelische therapie uw leven prettiger en gezonder te maken. U kunt van ons de beste persoonlijk dienstverlening verwachten die er is.

Lees hier meer over voor wie psychedelische therapie geschikt is

Contact

Via de onderstaande contactmogelijkheden kan je elke vraag stellen die je maar wilt. De reactiesnelheid probeer ik uiteraard zo snel mogelijk te houden.

Openbare vragen via forum: Klik hier
Telefoon: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page