mei 21

0 comments

Recensie truffel sessie in Alkmaar


Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Recensie truffel sessie in Alkmaar


Mijn ervaring met Marcel was heel fijn. Ik wilde graag een verdieping in mezelf ontdekken en dat is gebeurt. De trip was voor mij heftig maar ook heel welkom. Ik kan het mensen aanraden als ze er echt klaar voor zijn. Het was voor mij een zeer heftige ervaring en ik ben na deze trip klaar met zo diep te gaan. Klaar voor meer positiviteit en de oude emoties en gevoelens te laten waar ze mogen blijven.

Marcel, dank je wel voor je begeleiding. Het is was me wel het dagje in Alkmaar.

Veel liefs,

Marije
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page