Psychedelische therapie

In Nederland wordt er psychedelische therapie door verschillende aanbieders aangeboden. Sommige diensten zijn illegaal. Zo zijn alle ayahuasca ceremonies illegaal en gevaarlijker dan betere alternatieven. De beste psychedelica is psilocybine en kan onder de juiste omstandigheden wel legaal worden gebruik voor psychedelische therapie.

Psilocybine therapie de beste keuze

Psilocybine is niet alleen de veiligste psychedelica, maar ook de meest doeltreffende tegen depressie, angst en burn-out. Psilocybine therapie wordt tevens op dit moment het meest onderzocht door de wetenschap omdat ook de wetenschap hier de meeste toekomst in zit.

Meer informatie

Wilt u weten u weten hoe wij u kunnen helpen met psilocybine therapie? Wij helpen op meerdere vlakken. Tijdens de psychedelische psilocybine-trip zullen wij u ondersteunen en we geven ook voeding- en bewegingsadvies om de problemen holistisch aan te pakken. Uw gezondheid op alle vlakken bepaalt de kwaliteit van uw leven.

U kunt bij ons rekenen op de beste tripcoach tijdens de psilocybine tripsessie voor uw situatie. Iedereen is anders en iedereen heeft een ander plan nodig. Wij kunnen u van dienst zijn. U kunt bijvoorbeeld een gratis intake doen door het intakeformulier in te vullen. Wilt u eerst meer informatie? Lees gerust alle informatie door of neem contact met ons op.

Werking trip

Onze werkwijze

Intakeformulier

Contact

START HIER JOUW INTAKE