september 23

0 comments

ongevoelig voor paddo’s?


Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

ongevoelig voor paddo’s?


Dag, in de loop van 10 jaar heb ik ongeveer 5 x Dragon’s Dynamite Truffels gebruikt – met grote tussenpozen en gister voor het eerst weer sinds 5 jaar.

Elke keer neem ik een heel doosje van 15 gram ( is toch een megadosis?) en doe dat zorgvuldig, na lang vasten, goed kauwend etc. Dan komt wel die pulserende kaleidoscopische visie op en ik voel me heerlijk onbekommerd en mijn lichaam voelt superelastisch. Ik kan buiten rondstappen zonder dat iemand iets vreemds aan me ziet.

Het duurt misschien 4 uur.

Leuke high, leuke effecten, meer niet.

Een keer nam ik 2 doosjes, maar meer dan een zwart leeg gat ervoer ik niet.

Ik gebruik antivirale middelen, ben verder in erg goede conditie en heb een gezond gewicht. Ik ben een vrouw, 1m64, dus niet erg groot.

Ik weet hoe verschillend we zijn – bijvoorbeeld, hetzelfde antivirale middel waar mijn toenmalige vriend van opknapte kostte mij bijna het leven toen mijn lever heel hevig reageerde en ik moest acuut stoppen.

Ik heb 2 x een paddokweekset gehad en beide keren mislukten – ik wilde paddo’s ipv truffels gebruiken.
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page