oktober 6

0 comments

Neurochemie of psychologie?

Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Neurochemie of psychologie?

Neurochemie en psychedelische therapie

Tijdens de voorbereiding van triptherapie geven wij adviezen om de neurochemie te verbeteren in het brein van onze klanten. Dit is iets wat in de reguliere zorg bijna nooit wordt gedaan. Een psycholoog zal bijna nooit iets anders doen dan gesprekstherapie. Toch speelt de neurochemie, dus al die chemische boodschappers, een zeer belangrijke rol bij wat je denkt en hoe je je voelt. Bekijk de volgende video waarom wij de neurochemie behandelen bij psychische aandoeningen.

Neurochemie en psychologie

De manier waarop we denken beïnvloed overigens ook welke chemische boodschappers (neurotransmitters) er vrij komen in ons brein, welke chemische stoffen we binnen krijgen via voeding en dat zorgt dan weer een beïnvloeding op onze gedachten. Zo is de cirkel weer rond en merk je dat alles invloed heeft op alles. Als we zowel de neurochemie en gedachtegang aanpakken middels psychedelische therapie en een voorbereiding t.b.v. de neurochemie, is de impact het grootst.

Neurochemie + psychedelische therapie = triptherapie

Onze dienstverlening is combinatie van zo veel mogelijk goede zaken om zowel het lichaam en de geest gezond te laten werken, waarbij we de lichaam en geest niet zien als aparte dingen. De eerste stap is het invullen van een intake met neurotransmitter test. Op basis hiervan zullen we adviezen geven om de neurochemie in balans te krijgen alvorens we een psychedelische sessie doen.

Lees hier meer over de elementen van triptherapie


Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page