juni 13

0 comments

Mooiste ervaring ooit!


Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Mooiste ervaring ooit!


Een paar dagen geleden had ik de eerste psychedelische sessie in mijn leven. Het was een overweldigende ervaring, het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik ben heel blij dat ik in al mijn onwetendheid bij Marcel terecht ben gekomen. Hij heeft het hele proces betrokken, zorgvuldig en professioneel begeleid. Dit begon al met de voorbereiding, waarin hij een digitale test afnam en me stimuleerde om me er goed bewust van te zijn waarom ik dit wilde doen.

Op de dag zelf, nadat ik de thee had gedronken in de fijne en ruime therapieruimte waarin hij werkt, had ik het even heel moeilijk. Ik was behoorlijk overstuur, alles bewoog en ik had het gevoel dat ik ging vallen. Marcel zat naast me en was heel nuchter. Hij zei precies het goede op het goede moment, herinnerde me eraan waarom ik dit wilde doen, dat het begin soms moeilijk kan zijn en ik er bijna doorheen was.

Toen kon ik me eraan overgeven en de ervaring die ik toen had is onbeschrijflijk. Mooie, goed gekozen muziek kwam uit de boxen en de klanken werden bewegende beelden in kleuren waarbij een 8K beeld verbleekt. Door de beelden kreeg ik antwoord op al mijn vragen. Ik maakte echt een reis, waarin er heel veel met me gebeurde en een transformatie plaatsvond.

Na enkele uren werd het effect minder en besprak ik met Marcel wat er gebeurd was. Twee uur later was ik in staat om met de trein naar huis te gaan.

Nu, na een paar dagen, roep ik telkens de beelden nog op. Dat geeft me heel veel steun op momenten waar angst en depressie weer ergens in een hoekje van mezelf staan te wachten om tevoorschijn te komen. Hierdoor is het me gelukt om ze geen toegang meer tot mij te geven. Ik ben me ervan bewust dat de voorbereiding en de nazorg heel belangrijk zijn.

Zonder enig oordeel begeleidt Marcel dit proces. Hij laat me in mijn waarde en ik kan er helemaal mezelf in zijn. Zijn kennis op zowel het psychische als het biochemische vlak hebben mij heel veel vertrouwen gegeven.

Dank je wel Marcel! Ik ben een blijer mens geworden!

Raphaela
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page