maart 3

0 comments

Kunst in de Psychedelic Loft


Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Kunst in de Psychedelic Loft

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2019/01/cropped-logo-32×32.png


Psychedelic Loft Schiedam

De Psychedelic Loft in Schiedam is speciaal ingericht voor het organiseren van psychedelische ceremonies. Bij psychedelische ceremonies kunnen de reizen naar het onderbewustzijn spiritueel, helend of beiden tegelijk worden bevonden. Wat het resultaat ook zal zijn, de omgeving speelt een grote rol en daarom is deze prachtige loft ingericht met stimulerende kunst.

Kunst is voor iedereen anders

Kunstwerken kunnen inspelen op gevoel en dat werkt bij iedereen anders. Soms kan je kunst lelijk vinden terwijl de ander het prachtig vindt of er zelfs emotioneel van wordt. In de Psychedelic Loft te Schiedam hebben we een selectie gemaakt van verschillende stylen. Zo hebben we verschillende ruimtes met verschillende ideeën en daarmee stimulantia voor andere psychedelische reizen. Wat past er bij jou?

De schilderijen

Schilderkunst en psychedelische reizen gaan heel goed samen. Tijdens de psychedelische staat verloopt de verwerking van prikkels anders dan normaal. Zonder kunst zal tijdens een psychedelische reis de verbeelding al goed spreken, maar kunst kan daar een schepje bovenop doen. Sommige personen associëren de kunst die ze zien met zichzelf en dat kan leiden tot vele mooie inzichten.

Andere kunst

Buiten het feit dat de Psychedelic Loft op zich al kunst is, het is immers een historisch gebouw en heeft dienstgedaan als kunstgalerij, is er nog meer te vinden. De volgende voorwerpen kunnen ook als kunst te worden opgemerkt en kunnen een positieve invloed hebben op de psychedelische reis.

Wat klanten vinden van de Psychedelic Loft

De sfeer en uitstraling van de Psychedelic Loft zijn zaken die onze klanten weten te waarderen. De volgende recensie omschrijft wat bepaalde kunstwerken hebben betekend tijdens een psychedelische healing.

Recensie Psychedelic Loft

Meer informatie over de Psychedelic Loft

Via de onderstaande link is er meer informatie te vinden over de Psychedelic Loft in Schiedam.

Psychedelic Loft Schiedam
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page