mei 8

0 comments

Krachtraining tegen depressie


Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Krachtraining tegen depressie


Krachttraining tegen depressie

De juiste manier van krachttraining kan op celniveau de gevolgen van depressie stopzetten en zelfs herstel veroorzaken. Niet elke vorm van krachttraining is geschikt. De activatie van vooral snelle spiervezels geeft rust tegen  stress op celniveau. Het opzoeken van de maximaalkracht laat daarentegen direct de score op depressiviteittesten meteen zakken. 

Holistische aanpak 

Als we depressie aanpakken op alle belangrijke vlakken dan kunnen we 90% van de depressies goed behandelen. Met een holistische aanpak bedoelen wij aandacht voor de fysiek en de psyche als een geheel. De aandacht gaat dus naar voeding, supplementen, beweging en gedachtengang. Als bonus zetten we psychedelische therapie in als kers op de taart voor de psyche. Zo worden we lichamelijk, bewust en onderbewust weer heel.

Mogen wij u helpen?

Voor ons is het altijd een eer als u ons in vertrouwen stelt om gezamenlijk onze doelen te bereiken. U helpt ons net zo veel als dat wij u helpen. Zo leren wij van iedere klant en het geeft voldoening om u als klant tevreden en gelukkig te maken.

U kunt hier contact met ons opnemen
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page