april 20

0 comments

Hoe snel kan ik een afspraak maken?


Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Hoe snel kan ik een afspraak maken?


Hey lieve mensen,

Ik heb zsm verlichting nodig. Ik wil graag onder begeleiding een reis maken en weer voelen dat ik leef en ik wil voelen dat ik wil blijven leven. Bij de ggz hebben ze geeneens tijd voor me en zo ben ik gaan zoeken naar alternatieven. Ik lees mooie recensies over jullie werk en misschien kunnen jullie mij ook helpen? Kunnen jullie me helpen op korte termijn? Hoe lang moet ik wachten?

Liefs,

 

Kat
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page