november 11

0 comments

Herboren


Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Herboren


Wil je weten hoe het is om je oude leven achter je te laten en als een herboren mens verder te gaan? 

Dit is mij overkomen na het nuttigen van een speciale cocktail van Marcel.

Echt waar, geloof het of niet maar ik ben figuurlijk dood gegaan tijdens mijn trip en wakker geworden als een nieuw mens. Ik laat vanaf nu al mijn onzekerheden achter mij omdat ik mijn leven zoveel meer waardeer.

Mensen zou het niet zonde zijn als je je leven laat lijden door onzekerheid en nooit jou potentieel bereikt hebt in dit korte leven wat wij hebben hier? Dit realiseer ik mij nu zo goed wauw letterlijk wauw wat voelt dit goed een nieuw begin, herboren.

Ik laat me niet meer leiden door wat mensen van me denken en ik zeg alles wat ik ergens van vind, of niet.. en mensen ik zeg je dan gaan er magische dingen gebeuren, je begint met het creëren van jou realiteit! 

Marcel weet wat wij nodig hebben mensen echt waar vertrouw hem en je zult het zien.

Love to you all en succes met jullie reis ik hoop dat iedereen  zal vinden wat die nodig heeft, net als ik nu ervaar gun ik iedereen.

Open your eyes and take the next step towards your own reality, love to all 
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page