mei 22

0 comments

Geweldige inzichten in een prachtige ervaring


Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Geweldige inzichten in een prachtige ervaring


Setting: duinen en zon met de beste tripsitter, kan niet beter.

De trip was echt geweldig en elke keer weer anders, marcel heeft mij wederom weer de juiste richting in weten te sturen tijdens de trip en hij herkent feilloos in welke staat je bent op ieder moment, wat de trip nog beter maakt.

Ik kijk echt op tegen jou en die kennis die je hebt is erg groot en kan veel van je leren en dat heb ik zeker gedaan na deze trip, de trip zelf was zo prachtig door jou insteken over werk, het spelletje met geld en de samenleving.

De dingen die je hebt gezegd blijven erg hangen, dit heb ik in normale toestand niet, maar dit heeft echt impact gemaakt en ik ben al actief bezig.

Ik ben achter veel dingen gekomen mbt. Mijn persoonlijkheid en heb veel nieuwe inzichten gekregen die mij doen realiseren wat ik moet doen en wat ik nou wil.

Je bent meer dan een tripsitter en leer graag van jou
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page