november 15

0 comments

Ego death / level 5 psychedelische trip


Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Ego death / level 5 psychedelische trip


Ego death is in mijn ervaring je geest die zich scheid van je lichaam door een intense psychedelische ervaring. Dit klinkt erg raar als je dit nog nooit meegemaakt hebt.

Altijd ben ik atheistisch geweest en mijn geloof bij het feitelijke gehad ( en nog steeds een beetje :), maar nadat ik ego death of death heb ervaren tijdens een psychedelische trip heb ik een tijdelijke aanraking met het oneindige universum en nondualiteit gevoelt, waarbij mijn geest letterlijk los kwam  van mijn lichaam.

 Het is een niet te beschrijven gevoel maar elke cel van mijn lichaam vulde met liefde en het was alsof ik tijdelijk elke gedachte en ervaring kon beschrijven als de complete waarheid.

Dit voelde waar ik mijn hele leven naar opzoek was, dit is de waarheid.

De ego death geeft je waar jij naar opzoek bent, een vette ervaring, meer betekenis in je leven het loslaten van angsten en onzekerheden en als een berboren mens jou nieuwe leven ingaan, en verbeteren.

Als je interesse hebt om dit te doen, doe het dan goed en doe het onder proffessionele begeleiding zoals ik dat gedaan heb, want anders haal je waarschijnlijk niet het gewenste resultaat als je hier naar zoekt.

Greetzz and love to all who are seeking more meaning to their life x
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page