mei 8

0 comments

Dodelijke ayahuasca ceremonie


Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Dodelijke ayahuasca ceremonie


Dodelijke ayahuasca ceremonie?

Ondanks dat ayahuasca niet super gevaarlijk is, sterven er soms toch personen die meedoen aan een ayahuasca ceremonie. Helaas is er vorige week een Hongaar overleden die aan een ayahuasca ceremonie meegedaan zou hebben. Andere bronnen vermelden juist dat deze Hongaar is overleden door zelfmoord na het innemen van iboga (ibogaïne). Verdere onderzoeken moeten nog uitwijzen waardoor de dood is ontstaan.

Ayahuasca heeft een hippe bekendheid

Ayahuasca is hip and happening. Echter heeft ayahuasca een aantal nadelen waaronder gevaar voor de gezondheid. Dit heeft niet zozeer iets te maken met het illegale bestandsdeel DMT, maar met de toegevoegd MAO remmers. In combinatie met verhoogde bloeddruk of bepaalde medicatie kan dit tot een dodelijke afloop leiden.

Het kan veiliger

Psilocybine als alternatief is veilig voor de gezondheid en heeft een groter healings potentieel dan DMT (ayahuasca). Waarom zou je meer risico lopen door voor ayahuasca te gaan terwijl je met psilocybine ceremonie minstens hetzelfde kan bereiken? Maak een bewuste keuze en lees uzelf goed in door meerdere bronnen te hanteren.

Lees hier het verschil tussen ayahuasca en psilocybine ceremonies
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page