maart 12

0 comments

Corona en onze dienstverlening


Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Corona en onze dienstverlening

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2019/01/cropped-logo-32×32.png


Corona is niet te stoppen

De strijd om het corona virus (COVID-19) in te dammen is eigenlijk vanaf het begin af aan gedoemd te mislukken. Met slechts 3 besmettingen kan dit virus op bijna elke plek op de bewoonde wereld terecht komen. Dankzij de structuur van onze verbonden wereld is het dan ook onmogelijk om niet in aanraking te komen met het Corona virus. Bijna iedereen zal vroeg of laat in contact komen met een variant van dit Corona virus. Onze overheid is nu vooral bezig met uitstellen van te veel besmettingen tegelijk om de draagkracht in de zorg op peil te houden, terwijl het kabinet zo min mogelijk de economie wilt schaden. Niets meer niets minder.

Het achterhalen en isoleren van besmettingen is niet meer volledig mogelijk

Ons beleid om verspreiding zo veel mogelijk te voorkomen

De reeds gemaakte afspraken kunnen kosteloos worden geannuleerd indien u dat zelf nodig acht. Vanuit triptherapie laten wij de afspraken wel doorgaan mits er geen symptomen die kunnen duidden op een Corona besmetting. Tevens adviseren wij onze klanten van 60 jaar en ouder of klanten met longklachten om afspraken te annuleren.

Hierbij een lijstje met symptomen die kunnen duiden op Corona. Het annuleren van de afspraak is ons beleid bij de uiting van de volgende symptomen bij u of bij ons.

  • Keelpijn
  • Hoesten
  • Kortademigheid
  • Koorts
  • Spierpijn
  • Verwardheid
  • Hoofdpijn

Neem contact met ons op bij vragen

Via de onderstaande opties kunt u contact opnemen en overleggen wat we het beste kunnen doen bij twijfel.

Contact via chat apps

Tegenwoordig is chatten via chat apps zoals Whatsapp en Telegram het makkelijkste om snel contact te hebben. Het telefoonnummer dat wij voor deze chat apps gebruiken is 0640898455.

Direct chatten via Whatsapp

Direct chatten via Telegram

Contact via email

Ondanks dat e-mailen steeds minder vaak wordt gebruikt, kunt u uiteraard ook via e-mail contact met ons opnemen. U kunt ons e-mailen via het volgende email-adres.

info@triptherapie.nl

Contact via de telefoon

Belt u liever? U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 0640898455. In het geval dat wij u niet te woord kunnen staan kunt via een bovenstaande optie ons verzoeken om u te bellen.
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page