april 25

0 comments

Burnout oplossen


Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Burnout oplossen


Burnout oplossen

We hebben middels triptherapie al diverse klanten mogen helpen om de klachten van burn-out te bestrijden. Soms krijgen we de vraag hoe we dat dan doen. Het antwoord op die vraag is eigenlijk nooit helemaal hetzelfde. Ieder geval van burn-out behandelen heeft een net iets andere aanpak nodig. De aanpak is gebaseerd op het oplossen van onderliggende problemen in combinatie met lichamelijke ondersteuning.

Psychedelische therapie

Om angsten te bestrijden die doorgaans in het onderbewuste manifesteren gebruiken wij psychedelica. Misschien heb je al goede dingen gehoord over ayahuasca bij burn-out of LSD therapie? Dat is ook terecht. Echter de koning onder de psychedelica is psilocybine en psilocine (uit paddo’s). Tevens is psilocybine en psilocine de minst schadelijke drugs/medicijn aller tijden. Er is m.u.v. combinatie met bepaalde medicatie geen kans op lichamelijke schade.

Wat we nog meer doen

Elke keer als we een burn-out klant verlossen van de klachten, schrijven we vaak ook weer nieuwe informatie over wat werkt. We delen dus onze visie met iedereen. Je kan jezelf dus al helpen door deze berichten te lezen.

Lees hier onze berichten over burn-out behandelmethodes

Op maat gemaakt advies

Omdat iedereen toch net even anders is zal een persoonlijke behandeling veel beter werken dan algemeen advies. Wij bieden een op maat gemaakt advies aan. Dit kan met of zonder psychedelische therapiesessie.

Overzicht procedure triptherapie

Doorgaans hanteren we met de meeste klanten een schema dat er als volgt uitziet:

  1. Aanmelding, neurotransmitter test en intake
  2. Advies over voeding beweging en supplementen op basis van punt 1
  3. Een periode van 2-3 weken voortgang bekijken van punt 2
  4. Een individuele psychedelische therapie* (Tenzij een groep extra nut of de voorkeur heeft)
  5. Nabespreking van de psychedelische therapie op dezelfde dag
  6. Na ongeveer 1-2 weken nogmaals een nabespreking

Optioneel bij burn-out behandelingen: Relaxte boswandeling met tips en trucs om stress te vermijden via beweging en houding.

*Tijdens de psychedelische therapie maken we naast het gebruik van psilocybine ook gebruik van aromatherapie, kleurentherapie, zorgvuldig uitgekozen muziek, kruiden en stimulerende supplementen. Dit alles afgestemd op de klant en het doel.

U vindt hier onze prijzen voor psychedelische therapie

Contact

Wilt u eerst meer weten over wat we doen en wie we zijn? U kunt ons alles vragen. Dit kan via de onderstaande mogelijkheden. Kies zelf een medium uit waar u zich goed bij voelt.

Openbare vragen via forum: Klik hier
Telefoon en Whatsapp: +31640898455
Email: info@triptherapie.nl
Contactformulier: Klik hier
Facebook: Klik hier
Twitter: Klik hier
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page