juli 17

0 comments

Bewustzijn en psilocybine sessies


De originele post over Bewustzijn en psilocybine sessies is overgenomen van de volgende blog:

Triptherapie Bewustzijn en psilocybine sessies

https://triptherapie.nl/wp-content/uploads/2019/01/cropped-logo-150×150.png


Het bewustzijn en psilocybine

Wat bewustzijn precies is zullen we waarschijnlijk nooit met zekerheid kunnen verklaren. Toch is het een mooi filosofisch en spiritueel onderwerp tijdens een truffel ceremonie of psychedelische sessie. Tijdens de psychedelische staat gaat namelijk het rationele brein, de ego of bewustzijn op een lager pitje waardoor de eigen interpretatie van wat iemand zelf is (ego) weg gaat en er enkel de belevenis overblijft. De onderbewuste processen die het bewustzijn aansturen komen dus meer aan het licht.

Het bewustzijn is een mysterie

Er zijn verschillende theorieën over het bewustzijn en hoe misschien ons bewustzijn ons de handige illusie geeft om te kunnen overleven door te denken dat we iets anders zijn dan de rest van het universum.

Het ontstaan van bewustzijn

De volgende video legt uit hoe bewustzijn langzamerhand ontstaan zou kunnen zijn wegens evolutie.

Diverse theorieën over het bewustzijn

De volgende video laat zien wat anderen denken wat bewustzijn is. Wetenschappers en gelovigen denken er natuurlijk anders over en het ene hoeft het andere niet uit te sluiten.

Bewustzijn en de ego als illusie?

De volgende video gaat over Samadhi. Samadhi is komt uit het boeddhisme en is een diepe staat van meditatie, welke vergelijkbaar is met de psychedelische staat, waarbij de ego oplost en er geen verschil meer is tussen binnen en buiten. Hierdoor valt misschien de illusie weg dat alles iets individueel en op zichzelf staande is.

Psychedelica geven een kijkje achter de schermen

Naast de therapeutische mogelijkheden van psychedelica kunnen psychedelica je inzichten geven wat het bewustzijn betekent en wat het onderbewustzijn is. De volgende video is een mooie opsomming van wat psychedelica en hallucinaties kunnen doen.

Lees meer over het Default Mode Network

Lees hier wat psychedelische hallucinaties zijn

Spirituele, therapeutische of ontdekkende trip?

Ben jij nieuwsgierig wie je bent zonder dat je ego er een invulling aan geeft? Wij kunnen helpen door een psychedelische sessie te begeleiden met het thema: “wie ben ik”? Dit thema heeft voornamelijk een spiritueel karakter maar het kan heel goed therapeutisch werken bij negatieve zelfbeelden en angst voor de dood. Wat zou voor jou de reden zijn om een psychedelische sessie te doen en zou je deze dan individueel, met een zelf samengestelde groep of een open groep met onbekenden willen doen? Maak Gebruik van de volgende links voor meer informatie.

Open groep ceremonie | Individuele truffel therapie | Tripsitter service | Aan huis service | Onze locatie
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page