juli 19

0 comments

Beter dan goed


Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Beter dan goed


2019 is mijn jaar. Ik heb aan het begin van het jaar ayahuasca gedaan en dat heeft me een hoop gebracht. Zeer recent heb ik dan toch ook triptherapie gedaan. De effecten die je in een trip meemaakt zijn bijna identiek. Het verschil is echter dat bij triptherapie je meer van jezelf en het leven gaat houden ofzo. De voorbereiding van triptherapie doet iets extra. Ik kan het niet precies uitleggen… het is een gevoel van dingen oké vinden.

Ik heb de persoonlijke begeleiding als zeer bedreven, persoonlijk en  liefdevol ervaren. Alles gaat zo vrijblijvend waardoor je zelf dingen wilt gaan bereiken. De muziek, kleuren en geuren doen ook iets. De ervaring raad ik iedereen aan!

Mag ik je nogmaals bedanken voor alles? Thanks!
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page