mei 18

0 comments

Beoordeling truffel sessie in Nederland (Schiedam)


Truffel therapie deelt de berichten van triptherapie.nl U vindt het geplaatste bericht ook via de website van trip therapie

Beoordeling truffel sessie in Nederland (Schiedam)


Na me enkele maanden grondig ingelezen te hebben over het onderwerp psilocybine – een voor mij bijzonder boeiende materie – maakte ik contact op afstand met Marcel van Triptherapie.

Ik beschouw mezelf als best wel kritisch en kan zeggen dat Marcel me zeer goed te woord stond. Hij nam de tijd om te luisteren, kwam serieus en authentiek over en het werd me duidelijk dat hij passioneel bezig is met zijn aanbod, wat ik belangrijk vind.

Marcel gaf me goed advies inzake voorbereiding en verwachtingen (het zogenaamde set & setting en het belang ervan) voorafgaand aan de feitelijke sessie, ondermeer inzake filmpjes, leesmateriaal en voedingssupplementen.

Uiteindelijk volgde de tripsessie zelf in Schiedam. De loft is een zeer mooie plek. Marcel ontving me op een aangename wijze en we namen de tijd om goed kennis te maken. Marcel legde me uit hoe de namiddag zou verlopen, wat hij zou doen en gaf me raad terwijl hij ook al mijn vragen beantwoordde.

De trip was een zeer sterke en waardevolle ervaring. Hoewel mijn verwachtingen inzake ‘verandering’ na de ceremonie allicht te hoog gegrepen waren, kan ik getuigen dan deze ervaring bijzonder mooi en verrijkend was, begeleid door iemand die weet waar hij mee bezig is en die om mensen geeft. Ik kan alleen maar voor mezelf spreken, maar er was geen enkele angst of paniek, alleen verwondering, schoonheid en troost.

Bij deze wil ik Marcel bedanken voor de goede, vriendelijke en professionele begeleiding tijdens deze toch wel waardevolle ervaring.

Anoniem, 47 jaar, Leuven (België)

(Deze recensie is met goedkeuring anoniem geplaatst)
Tags

paddo therapie, paddotherapie, psilocybine ceremonie, truffel ceremonie, truffel therapie, truffelceremonie, truffeltherapie


You may also like

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page